CindyTrig Adrieneop Kathierif Matchtröjor Fotboll Claire CurtiszrM

Claire Fotbollströjor Barn MindyBar

Men Mourinho frågade också om Brozovic medan han var i Kroatien, som Nerrazurri inte tros vara lika beslutsam att hålla i. Om mittfältarens frisläppningsklausul uppfylls är de italienska jättarna villiga att släppa honom för att uppfylla Uefa Financial Fair Play-mål. Specialen tilllade att de främsta skälen till att han var i Kroatien var att njuta av sol och träffa vänner, och Real Madrid-legenderna, Mijatovic och Davor Suker. Han sa till HNTV: Matchtröjor Fotboll ‘Jag har ingen dold sak, jag kom bara för att njuta av mina fria dagar och besöka några vänner som Predrag Mijatovic och Davor Suker.

 Och 25-åriga Italien-internationella Verratti är på sin hitlista som en undertecknande av en markör. Mourinho vill ha två centrala mittfältare eftersom Marouane Fellaini, 30, förväntas lämna på en fri och den 36-åriga klubblegenden Michael Carrick har gått i pension. Brasilianska Fred, 25, kommer att ankomma den här veckan och Verratti skulle bilda en United-mittfält redo att utmana konkurrenterna Manchester City om titeln. Verratti har jämförts med Barcelona-legenden Xavi på det sättet han kontrollerar spel i centrala mittfältet efter att han anlände till den franska huvudstaden från italienska sidan Pescara. De ligger nu före Tottenham i loppet om den hetaste tonårsfastigheten i England.

 Rojo och Fotbollströjor Barn Di Maria, tillsammans med Manchester City-stjärnorna Sergio Aguero, Martin Demichelis och Pablo Zabaleta, har alla utsetts i Argentinas första 30-manniga Copa America-trupp. Argentinas tränare Tata Martino kommer att tillkännage sin sista 23-mannstropp den 1 juni för turneringen som börjar 10 dagar senare. Och om både Rojo och Di Maria utses i den slutliga truppen, kommer det att förhindra dem att resa med United på pre-säsongsturnéen. Både Rojo och Di Maria missade pre-season turnén förra året har inte tecknats med klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =