DonnieHyl JessStone MalorieCo Fotbollströjor Barn Rosalind EllaClint

Rosalind Fotbollströjor Barn Sterling

Den före detta Ajax-mannen, som gick med i norra London-klubben 2013, säger att den europeiska scenen är ett lock och inte ett hinder. Spurs ligger för närvarande på sjätte plats i Premier League, nivå på poäng med Liverpool på femte plats. Och de har en viktig kollision med Manchester City på söndag (16:00) som de måste vinna för att hålla alla förhoppningar om toppfyra i live.

 Christian Eriksen har pekat ut 2-2 oavgjort Matchtröjor Fotboll med Arsenal som matchen vilket kostade dem ett skott för att vinna Premier League-krönan. Spurs hölls till oavgjort av hårda rivaler Chelsea på måndag kväll, ett resultat som gav titeln till Leicester. Tottenham kommer sannolikt att bli smällt med en rejäl böter efter att nio av deras spelare hade bokats i brännande derby med sina grannar i västra London.

 Mousa Dembele kan också utpekas för extra straff efter att TV-kameror filmade honom som gick Chelsea-anfallaren Diego Costa. Men Eriksen tror att hans lagkamrater är villiga att gå tå-till-tå mot oppositionen som försöker utmuskla dem. de har lagt till en kvalitet som kan ändra uppfattningen om klubben.

 Spurs avslöjade att Dane återuppbyggar sin kondition efter att ha genomgått en liten operation efter Champions League-finalen. Fotbollströjor Barn North Londonersna vägrade att avslöja hela operationens omfattning, och avslöjade bara att den liknade en som Ben Davies hade – vilket var en ljumsk op. Men han valde att resa på sin turné i Fjärran Östern där de spelar Juventus i Singapore på söndag och Manchester United i Shanghai på torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 14 =