EstelleRo LeonorMac Brittanye Billige Fodboldtrøjer Roxie AlphonsoB

Sportsguiden - Home | FacebookRoxie Fodboldtrøjer Med Eget Tryk EdgardoN

For Cech, for Chelsea, kan hvert trofæ vindes. Det er en kultur, der er blevet indviet i klubben, lige siden Mourinho tog ledelsen første gang, og en, der har udviklet sig blandt de seniorspillere, der forbliver fra denne trolldom. Men vi må spørge, havde den daværende 22-årige Petr Cech nogen idé om, hvad han tilmeldte sig, da han gik ind i Chelsea for alle disse år siden?

 Den tjekkiske skudstopper Billige Fodboldtrøjer er blevet erstattet af Thibaut Courtois som Blues No.1 og er blevet forbundet med et skridt til Manchester United og Arsenal i sommeren. Paris Saint-Germain overvåger også udviklingen på Stamford Bridge, og Mourinho hævder, at han meget foretrækker at sælge 32-åringen uden for Premier League.

 Nordireren bragte sin fire-årige spell med de skotske mestre i dag og er blevet varmt tipset til at overtage de nedrykkede Kanariske Øer. Petta mener imidlertid, at 42-åringen kan gøre det bedre end at klare sig på mesterskabsniveau og er klar til at lykkes i Premier League. Problemet er endnu engang blevet fremhævet efter Manchester City-stjernen Nigel De Jong ‘s tackle på Newcastles Hatem Ben Arfa, som Køb Fodboldtrøjer efterlod franskmanden med et brudt ben, og Wolves-kaptajn Karl Henry’ røde kort efter hans farlige spræng på Wigan ‘ s Jordi Gomez. De Jong slap væk fra straf for sin udfordring på Ben Arfa, men Taylor ønsker at se et organ af eksperter, der er oprettet for at afsætte en retrospektiv dom. Hollænderen, der er blevet droppet af sit land, kan endnu stå over for disciplinærhandling efter weekendens hændelse, men Taylor insisterer på at tidligere spillere er de bedste mennesker til at afgøre om sådanne udfordringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 17 =