EusebiaPu JulietaEs Mathewivg Fodboldtrøjer 2020 Lorene Meganyhoc

Lorene Fodboldtrøjer 2020 AgustinG

Van Gaal, der tog regeringerne i United om sommeren, har allerede sagt, at han primerer Giggs til det varme sæde, når han giver op om et par år. Uanset om Giggs tager rollen eller fortsætter som assistentchef, Welsham løfter om at være den bedste, ligesom han gjorde i sin 24-årige spillekarriere.

 Den 40-årige Red Devils great fik en kort smag af ledelsen sidste sæson, da han overtog klubben i fire kampe. Den tidligere fløjguide har imidlertid foreslået, at han kunne forlade Old Trafford, hvis en Fodboldtrøjer Med Tryk passende coachingposition dukker op i fremtiden. Giggs, der har været på Old Trafford i 27 år, løftede også låg på, hvordan det fungerede som Louis van Gaals assistent har været.

 Han tilføjede: ‘Han kræver åbenlyst meget, han er en der har masser af erfaring, kan lide at spille angribende fodbold, kan lide at give ungdommen en chance, så der er masser af synergi der med Manchester United og historien traditioner, så det er fantastisk at lære af nogen der lykkedes øverst så længe og bare prøve at lære, mens jeg går og prøve at bevise mig selv som coach. Giggs samlede 13 Premier League-titler, to Champions League, fire FA Cups og tre League Cups i løbet af hans berømmelige spillerkarriere på Old Trafford.

 En talsmand for Ladbrokes sagde: “Mens Karl Robinson går foran på markedet, antyder oddsen, at Dave Whelan meget vel Køb Fodboldtrøjer kan give det Giggsy” til slutningen af ​​sæsonen. “Giggs, der tilbragte to sæsoner som Louis van Gaals assistentchef på Old Trafford var i forhandlinger om at tage ledelse i Premier League-klubben Swansea sidste måned. Men svanerne valgte i stedet den erfarne Bob Bradley, der blev annonceret på Liberty Stadium i begyndelsen af ​​måneden. Giggs sagde om samtalerne: “Jeg nød en smule rejser, og jeg fik et opkald fra Swansea, og jeg mødte dem et par gange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =