LeonorSpr HumbertoD StewartMo Fotbollströjor Barn Arleen Bernadett

Arleen Matchtröjor Fotboll KathiHor

36-åringen har varit i samtal om ett nytt kontrakt sedan slutet av förra säsongen, där han guidade Swansea till en bästa Premier League-mål på åttonde. Monk, som tillbringade tio år på South Wales klubb som spelare innan han tog över som manager, hade två år kvar på sin ursprungliga affär. Billiga Fotbollströjor Den tidigare Barcelona-mannen har gjort bara 13 uppträdanden under Ronald Koeman den här termen, med Everton-chefen som medgav på torsdagen att han var öppen för att låta den spanska internationella lämna Goodison Park tillfälligt. Rossoneri tillkännagav undertecknandet av Deulofeu på Twitter, med affären inställd till slutet av juni.

 Vingaren har varit in och ut från Everton-sidan sedan han anslutit sig permanent sommaren 2015, efter en tidigare framgångsrik lånestav 2013-14, och har gjort 46 uppträdanden sedan han kom från Barcelona. Men han har kämpat för spelet den här säsongen, med Koeman som medger Matchtröjor Fotboll att han kan behöva lämna för mer regelbunden action.

 Gianfranco Zola har avgått som Birmingham-chef efter bara fyra månaders ledning efter måndagens 2-0 Sky Bet-nederlag hemma mot Burton. Den 50-åriga italienaren utnämndes i december efter den kontroversiella plundringen av Gary Rowett, men har övervakade bara två segrar i 22 ligamatcher. Måndagens förlust lämnade Midlands klubben tre poäng ovanför nedgångsregionen med tre matcher kvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =