LionelStd Anastasia CaridadGr Fodboldtrøjer Børn Jesse CatalinaC

2 years agoJesse Billige Fodboldtrøjer ClaraMqs

Det er det mest åbne felt i årevis. Bayern München ser stærk ud, og Manchester City vil prioritere over Premier League, men hvad med Kylian Mbappe, der trampede Messi og Ronaldo, ligesom han gjorde ved VM, denne gang for PSG? I Neymar, Angel Di Maria, Thiago Silva, Marco Veratti og andre, han har ingen mangel på medskyldige

 For mig kunne enhver af otte vinde det, og jeg inkluderer City og Liverpool Billige Fodboldtrøjer i den gruppe. Det er utroligt vanskeligt at forudsige en vinder i betragtning af konkurrenceens karakter og talentet for de involverede klubber. Jeg vil dog gå for Juventus, simpelthen fordi det ville være en utrolig historie. De slår Barcelona i finalen med du-ved-hvem der vinder vinderen.

 Der er et uafgjort i Premier League med de to resterende engelske hold, Liverpool og Manchester City, trukket mod hinanden, mens Real Madrid og Juventus står foran i en gentagelse af finalen i 2017. Konkurrencen har været utrolig denne sæson og Roma ‘Historiske sejr over Barcelona og Real Madrids forbløffende sidste gispesejr over Juventus forlod kæber på gulvet. Vi er nu klar til nogle sensationelle semifinaler i de kommende uger, men vi vil virkelig ikke se det alle kommer til slut. Frygt aldrig. Det Fodboldtrøjer Online ser allerede ud som næste sæson turnering vil være endnu mere konkurrencedygtig med en fantastisk line-up, der tilsyneladende er indstillet til at deltage. Med introduktionen af ​​flere nye kvalifikationsregler vil der være fire hold fra England, Spanien, Tyskland og Italien bestemt i gruppefasen sammen med sider fra Frankrig, Rusland, Portugal, Tyrkiet, Ukraine og Belgien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 3 =