LovieWinc AJMManuel ChesterBl Billige Fodboldtrøjer Marty TheresaSw

Marty Fodboldtrøjer Butikker Sherrill

Liverpool har aftalt en aftale med RB Leipzig-stjernen Naby Keita om at gå med i Merseyside-klubben fra juli 2018, har Premier League-klubben bekræftet. Jurgen Klopp håbede på at signere den 22-årige midtbanespiller i sommer, men Leipzig har insisteret på, at han vil forblive hos dem i sæsonen 2017/18. Liverpool var imidlertid så ivrig efter at lande Guinea-internationalen, at de har besluttet at sikre hans fremtid på Anfield nu, hvor aftalen sikrer, at han vil være en Fodboldtrøjer Online Liverpool-spiller i tide til næste sæson.

 Keita imponerede sidste sæson, da den nyoprykkede Leipzig sikrede en chok andenplads i Bundesliga og kvalificerede sig til Champions League. Guinea-internationalen sluttede sig til det tyske outfit fra deres søsterklub Red Bull Salzburg sidste sommer, efter at han blev kåret til årets østrigske Bundesliga-spiller.

 Prestationsleder Glen Driscoll og leder af oppositionsanalyse Chris Davies, der fulgte Rodgers til Anfield fra Swansea i 2012, har også mistet deres job. Den tidligere Reds-midtbanespiller McAllister har fået tilbudt en rolle som ambassadør-type i klubben, men har endnu ikke besluttet sig for at tage den op. Den tidligere Fodboldtrøjer Butikker Skotlands international tog træning i morges sammen med et medarbejder Pep Lijnders, der i sommeren blev forfremmet fra klubbens akademi som spillerudviklingscoach, der har bevaret sit job. Det ser ud til at være position som leder af fitness og konditionering Ryland Morgans, en anden Rodgers, der rekrutterer fra Swansea, er også sikker nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − four =