MariWrigl DominikMo NewtonFis Matchtröjor Fotboll Forrest HarrisonI

Forrest Billiga Fotbollströjor UEIMagda

Den kroatiska mittfältaren har öppet medgett att han växer frustrerad över Sevilla med brist på bestick och framgång trots La Liga-outfit som försöker tystna intresset från Premier League. Rakitic har bara ett och ett halvt år kvar på sitt nuvarande kontrakt och Sevilla kan tvingas sälja sin nyckeltillgång som en sista chans att kräva stora pengar, Billiga Fotbollströjor precis som de lyckades med Alvaro Negredo, Jesus Navas och Geoffrey Kondogbia under sommaren.

 Men klubbpresident Jose Castro är säker på att hålla 25-åringen på Ramon Sanchez Pizjuan Stadium. Rakitic utnämndes till kapten av huvudtränaren Unai Emery i början av säsongen och den kroatiska internationalen har belönat sin chef genom att ha gjort sju mål och hjälpt fem i säsongens inledande halva.

 Den 25-åriga attackerande mittfältaren har nyligen kopplats till båda Premier League-kraftcentralerna och Liverpool tänkte väga upp ett bud. United har också gjort uppmärksamhet mot Mats Hummels men Dortmund-chef Jurgen Klopp insisterade att ingen av dem var försäljning och han sa förra veckan: ‘Jag kan försäkra alla att det inte finns några indikationer på Billiga Fotbollströjor att Mats eller Marco vill lämna.

 Tyska tidningen Bild hävdar Reus har avslagit ett nytt erbjudande från Dortmund då hans nuvarande kontrakt löper ut 2017. Dortmund har varit fast vid de senaste veckorna att Reus inte är till försäljning och han kommer att stanna i detta fönster. Samtidigt har Shinji Kagawa kopplats till en återkomst till sin gamla klubb Dortmund efter att han inte lyckats lysa på United.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − eleven =