SamDzomuk LaraeQrkk HollieCor Køb Fodboldtrøjer Ryder KoreyRcq

Ryder Køb Fodboldtrøjer ChunAnno

Ifølge den tidligere embedsmand ville Premier League drage fordel af at indføre Bundesligamodellen med betalende embedsmænd pr. Spil i stedet for at tilbyde dem en årlig løn. Manden, der berygtet viste den samme spiller tre gule kort under en VM-kamp i 2002, mener også, at Peter Walton er for gammel til at udnævne top-flight fodbold.

 Blackpool-manager Ian Holloway opfordrede til introduktion af videoteknologi Fodboldtrøjer Med Tryk tidligere i denne uge efter flere omstridte beslutninger under sit holds nederlag mod Man City søndag. Og Poll, der trak sig tilbage i 2007, er også overbevist om, at lignende hændelser kan undgås med hjælp til en video-gentagelse.

 Dommer Mike Jones gik ud på at tildele et hjørne til Newcastle efter Rio Ferdinands udfordring på Hatem Ben Arfa i det 62. minut. Men assistentdommer Mike Flynn anbefalede et stedet-spark i stedet, og efter en debat mellem paret blev der tildelt en straf , med Demba Ba, der konverterer. Men den tidligere Premier League-dommer Poll mener, at embedsmænd er for ofte et let mål for ledere.

 Pulis ønsker, at ledere skal Køb Fodboldtrøjer få magten til at markere præstationer fra dommere, med dem, der er placeret som det laveste i slutningen af ​​sæsonen nedrykket fra Premier League. Men ex-ref Poll er ikke fan af ideen og mener, at Stoke-chefen burde være mere indbydende over for embedsmænd i stedet for kontinuerligt at sprænge deres skærme i pressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − 3 =