StantonMo AdelineZa RudyCurle Billiga Fotbollströjor Paulette CathleenG

Paulette Fotbollströjor Barn CoryStra

Det är allt från oss idag. Vi kommer tillbaka i morgon kväll när vi tar med dig West Ham mot Chelsea, live från East End! Det borde vara en absolut barnstormare så gå med dem. Under tiden kan du njuta av resten av kvällen och adjö! Så en affärsmässig prestanda från City idag när de gjorde vad de var tvungna att hämta alla poäng. Den segern tar dem tillbaka upp till tredje Billiga Fotbollströjor plats i Premier League medan Sunderland förblir rotade till botten med bara 19 poäng. Det ser inte bra ut för dem alls.

 Tottenham vs Everton kommer att sändas live på Sky Sports 1, med täckning som börjar klockan 12.30. Alternativt kan du följa alla åtgärder på vår liveblogg och se målen när de går in i appen Sun Goals. Pochettino kan behöva nöja sig med det defensiva duot Toby Alderweireld och Jan Vertonghen efter att paret tog tag i nigg de senaste veckorna.

 Samtidigt ser Danny Rose och Erik Lamela ut att missa spelet med långvariga skador. Lamela och Rose (höft och MCL) är definitivt ute, men annat än att Pochettino har ett komplett spelarlag att välja mellan. Koeman kommer att vara utan Dominic Calvert-Lewin, Yannick Bolasie och Muhamed Besic för spelet. Den trioen Matchtröjor Fotboll kommer säkert att missa sammanstötningen, med Calvert-Lewin som lider av en ankelskada medan Besic och Bolasie båda är ute med ACL-skador, med den senare ut till 2018. Båda lagen är i bra form och har mycket att spela för, men se ut till Tottenham för att få en thriller 3-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =