SteveMcGl MadieHark JLTPatsyh Billiga Fotbollströjor Tamie JohnsonGa

Tamie Fotbollströjor Barn WinfredH

De skotska mästarna får sin Champions League-kvalificeringskampanj på gång i Gibraltar mot Lincoln Red Imps och kommer att vara utan Stefan Johansen och Charlie Mulgrew. Rodgers kunde ge sina ungar en start, men det finns alla chanser att de mer erfarna huvuden kommer att nicka för att försöka få klubben till en bra start i första etappen.

 Den före detta Fotbollströjor Barn Liverpool-chefen får en förstärkning av sin sökning av Moussa Dembele’s återgång till fitness men han kunde välja att hålla sig till en annan franskman som har sett Odsonne Edouard göra ett hat-trick mot Motherwell i helgen. Kapten Scott Brown och mittfältaren Stuart Armstrong är fit att möta Bayern München på Allianz, vilket är goda nyheter, liksom det faktum att den tyska sidan är utan Manuel Neuer och Franck Ribery. Celtics vinst på Anderlecht var deras första för 17 europeiska gruppspel i Champions League eller Europa League även om de aldrig Matchtröjor Fotboll har slagit en Bundesliga-klubb hemifrån.

 Och de kommer också att böjas av nyhetsanfallaren Leigh Griffiths har förklarat sig vara lämpad för första etappen på Celtic Park. Tyvärr förblir försvararna Erik Sviatchenko och Dedryck Boyata, mittfältaren Eboue Kouassi (alla knä) och anfallaren Moussa Dembele (hamstring). Så vem väljer Rodgers för kraschen mot kretsen? Klicka på högerpilen ovan för att se vår förutsagda Celtic XI mot FC Astana i Champions League …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =