JaymeDwye LulaMenar MIMLatash Fodboldtrøjer Med Tryk Madie MazieScru

Madie Køb Fodboldtrøjer ShielaLi

City var stærkt forbundet med et skridt for den 26-årige defensive midtbanespiller i januar, men en aftale blev ikke realiseret. Hvis et skridt afsluttes nu, ville Fernando blive Citys anden underskrift af sommeren efter landing af højreback Bacary Sagna på en gratis overførsel fra Arsenal. Fernando ville give City-manager Manuel Pellegrini en ekstra midtbanemulighed ud over Yaya Toure, Fernandinho og Javi Garcia.

 Sanchez er der i hovedstaden Santiago foran Chiles Fodboldtrøjer Med Tryk verdensmesterskamp mod Paraguay i aften. Men det er underforstået, at der var et stort tankeskift efter Sanchez ‘præstation i Arsenals 4-0 nederlag på Anfield søndag. Klubben accepter nu, det vil være vanskeligt at få det bedste ud af en spiller, der helt klart vil have det ud.

 Etihad-klubben er overbevist om, at de har det rigtige personale på jorden i Chile til at få aftalen med spilleren – om nødvendigt. Alt, hvad de mangler, er en aftale med Arsenal – men det er åbenlyst den vanskelige del. Følelsen er, at Gunners Køb Fodboldtrøjer vil have en erstatning signeret, før de trykker på knappen på en lige kontantaftale. Sanchez skal spille for sit land kl. 23.30 i BST i aften, hvilket gør tidspunktet for aftalen endnu mere vanskelig. By gør det normalt meget klart, når en overførsel ikke ‘vil ske – og endnu ikke har de gjort det’ – så der er stadig en chance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − four =