OFJKasham FrancisMc ShariCato Fodboldtrøjer Børn Hugo LolitaBur

Hugo Fodboldtrøjer Børn NewtonRe

United-manageren er ikke kendt for sin tålmodighed, og Shaw har båret hovedrollen af ​​sin kritik mere end nogen anden spiller hos United siden Mourinho overtog sidste år. Der er stadig tid til, at Shaw smeder en fremtid på Old Trafford; at lægge problemerne med Mourinho og hans skadespørgsmål bag ham. Men tiden til at levere er nu.

 Luke Shaw har trukket sig tilbage fra den engelske tropp til søndagens verdensmesterskab i Slovakiet efter at han manglede træning lørdag formiddag. 21-åringen er lige netop vendt tilbage fra dobbelt benbrud og startede sæsonen godt sammen med Manchester United. Han var erstattet i træning i St. George’s Park Billige Fodboldtrøjer af Arsenal’s Tafari Moore, der er en del af opstillingen under 20’erne, og ikke flyvede med holdet.

 Shaw går glip af en potentiel England-tilbagevenden, som sidst var afsat for næsten et år siden i en 2-0 Euro-kvalificerende sejr over Schweiz på Wembley Stadium. Allardyce udnævnte sin XI til at møde Slovakiet på fredag, inklusive otte spillere, der startede nederlaget i Euro 2016 mod Island. England stiller op som følger: Hart, Walker, Cahill, Stones, Rose, Dier, Henderson, Rooney (c), Sterling, Lallana, Kane.

 Rojo, der endnu ikke scorer i Premier League, vil sandsynligvis være på holdet til alle tre kampe, hvor Smalling er skadet, og Blind bliver ikke længere set på som et centerback af Mourinho. Januar vil ikke ændre sig, da Bailly skal deltage i Africa Cup of Nations med Elfenbenskysten. Der er stadig tvivl om hans koncentration, og han bliver nødt til at udskære de to-fodde tacklinger, Fodboldtrøjer Online men han viser sig at være en af ​​Van Gaals bedre køb, og Mourinho drager fuld fordel af sin gave fra sin tidligere Barcelona-kollega. Rojo havde været tippet til at forlade Old Trafford for at deltage i bølgen af ​​stjerner, der ryster op i Kina, men det ser ud til, at han ikke vil gå nogen steder, hvis han fortsætter sin fine form.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 13 =