NicolasVo KarlaRuff FlorBaylo Billige PSG Drakt Francis MarleneTy

Francis Real Madrid Drakt KathiBru

Allardyce møtte media for første gang i sin nye rolle mandag, og bekreftet at han vil utsette å navngi sin skipper, og etterlate Wayne Rooney overfor en ivrig venting på å lære om han vil beholde kapteinen og muligens miste sin plass i laget. Og mens Redknapp mener Manchester United-stjernen bør bære armbåndet hvis han starter for sitt land, tror han også det kan være et annet alternativ for Allardyce i den enormt erfarne Chelsea-stjernen. Og Redknapp har innrømmet at Rooney kan trenge å bevege seg fra en fremtidig Arsenal Fotballdrakter rolle for å garantere en plassering i Sam Allardyces engelske side.

 Colin Pascoe og Mike Marsh har blitt akseptert fra sine respektive roller som assistent manager og førstelagstrener etter en skuffende sesong. De trofaste på Anfield mener Rodgers bør erstatte duoen med tidligere stjerner som kjenner klubben inne og ute. Jamie Carragher ville være en veldig populær avtale på Anfield, bedømt etter reaksjonen på nettstedet for sosiale medier, mens Sami Hyypia, Robbie Fowler og Kenny Dalglish alle vil bli ønsket velkommen tilbake med åpne armer.

 Fernandinho har med rette blitt utpekt for ros. Han var enorm og Chelsea Drakt har vært en av Citys mest konsistente spillere en stund nå. Men jeg trodde forskjellen var Citys wingere. Leroy Sane scoret vinneren, men Raheem Sterling var den største trusselen. Hver gang jeg ser på ham, føler jeg at han har blitt bedre. Han er i ferd med å bli en topp toppspiller. Når det er sagt, klarte både Andrew Robertson og Trent Alexander-Arnold å komme frem og ha innflytelse. Å se kampen mellom disse fire gjorde en kamp med stor interesse tvingende visning.Gabrielai fotbollströjor TeshaKind

JonathonH fotbollströjor barn MonikaRam

JesusBank fodboldtrøjer HungWolak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 2 =